SON DAKİKA



Haber > Magazin > TILSIM’dan muhteşem sergi

TILSIM’dan muhteşem sergi

03 Haziran 2016 Cuma - 14:24




Geleneksel 9. Sudaki tılsım ebru sergisi‏ il kültür ve turizm müdürlüğü güzel sanatlar galerisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.





TRABZON- Sudaki Tılsım Ebru Atölyesinde Ebru Sanatı eğitim veren  Songül Kartal ve on bir öğrencisinin eserlerinin yer aldığı kırk sekiz çalışmadan oluşan Geleneksel 9. Sudaki Tılsım Ebru Atölyesi Sergisi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde  sanatseverlerin beğenisine açılmıştır. Açılışa, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu ,  İran İslam Cumhuriyeti  Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban Kondori ve sanatseverler katıldı. Ebru Sanatı sergisinde emeği geçen sanatçılar, Ebru Sanatçısı Songül Kartal, Ebru Sanatı öğrencileri Hasan Karagüzel, Ali Çelenk, Elif Sesli, Dilek Kutanis, Melek Bacıoğlu, Şengül Kutrup, Gülten Taşlı, Müjgan Kartal, Derya Yıldırım, Orozobek  Salmoorbekov, Yunus Emre Savaş’ın eserleri sergilenecek. Bu muhteşem sergi, 7 Haziran 2016 gününe kadar sanatseverlerin beğenisine açık kalacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap