SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tiktok fenoımeni Dilan Koç'a ölüm tehdidi!

Tiktok fenoımeni Dilan Koç'a ölüm tehdidi!

09 Nisan 2021 Cuma - 09:28




Sosyal medyada milyonlara ulaşan Tiktok hesabıyla tanınan Dilan Koç, iki gündür tehdit aldığını açıkladı.





Sosyal medya platformaları arasında video özelliği ile öne çıkan Tiktok'ta binlerce takipçisi bulunan Dilan Koç, ölüm tehdidi aldığını bir videoya kaydetti ve sesinin duyurulması konusunda yardım istedi. Son dönede artan kadın cinayetlerinin aksine bu kez ölümden önce sesinin duyurulması konusunda yardım talep eden Koç, kan dondurucu ifadeler kullandı.

"Sana tecavüz edip..."

Bir otomobil içinde kaydettiği videoda konuşan Dilan Koç; Arkadaşlar merhaba. Şu an Büyükçekmece Adliyesi'nin önündeyim. İki gündür tehdit alıyorum. Alanç ailesi tarafından tehdit ediliyorum. Sana tecavüz edip öldürdükten sonra parçalarını ormana atacağız diyorlar. Çok daha fazlası da var. Senin baban yok diyorlar. Evet benim babam yok. Öldü. Bana sahip çıkamaz. Siz bana aile olun, kardeş olun, baba olun. Siz benim sesimi duyurun. Ben diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum. Öldükten sonra sesimin duyurulmasının bir anlamı yok. Siz bana yardım edin' dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap