SON DAKİKA



Haber > Magazin > THY uçağı acil iniş yaptı!

THY uçağı acil iniş yaptı!

19 Haziran 2016 Pazar - 11:21




Türk Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan ABD’de Houston’a giden yolcu uçağı, İzlanda’nın başkenti Keflavik’e acil iniş yaptı.





Kısa bir süre önce Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Toronto seferini yapan tarifeli uçağı teknik bir arıza nedeniyle Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a acil iniş gerçekleştirmişti. Aynı uçak daha önce İstanbul-Toronto seferini yaparken, kalkışından kısa bir süre sonra Romanya Hava Sahası üzerinde teknik bir arıza meydana gelmiş Atatürk Havalimanı'na acil geri dönüş yapmıştı. Bugün ise ABD'de Houston'a giden yolcu uçağı, İzlanda'nın başkenti Keflavik'e acil iniş yaptı. THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, uçakta bulunan bir yolcunun fenalaştığı, uçuş ekibinin en yakın havalimanı olan İzlanda'nın Keflavik kentine acil iniş kararı aldığı bildirildi. Hasta yolcuyu Keflavik Havalimanı'nda sağlık ekipleri tarafından uçaktan indirildi. Yakıt alan TK33 sefer sayılı Boeing 777-300ER tipi uçak, daha sonra havalandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap