SON DAKİKA



Haber > Magazin > THY 'den yeni hatlar

THY 'den yeni hatlar

26 Şubat 2016 Cuma - 11:30




Dünyanın en çok noktaya uçan havayolu olan Türk Hava Yolları (THY) Bogota ve Panama'yla birlikte Amerika kıtasındaki 14'üncü uçuş noktasına ulaşacak.





THY Bogota ve Panama ile birlikte Amerika kıtasındaki 14'üncü uçuş noktasına ulaşacak. Hemen ardından gelecek ABD’nin en önemli aktarma noktalarından Atlanta ise Türk Hava Yolları tarafından kıta genelinde sefer yapılan 15. nokta olacak. Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Bogota-Panama (BOG-PTY) İstanbul seferleri, haftada 3 frekans olarak planlandı. İlk uçuş, 4 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. İlgili seferlerin biletleri, www.turkishairlines.com web adresi üzerinden satışa sunuldu.

Mayıs’ın ilk haftası başlayacak uçuşlar haftada 3 kez yapılacak. İstanbul-Bogota-Panama-İstanbul uçuşları Airbus A330-300 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. 4 Mayıs tarihinde yapılacak ilk seferde A330 yerine Boeing B777-300E tipi uçak kullanılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap