SON DAKİKA



Haber > Magazin > THY çalışanı otelde ölü bulundu

THY çalışanı otelde ölü bulundu

26 Ekim 2016 Çarşamba - 10:11




Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olan Eda Özdemir, New York'ta yatı görevi sırasında kaldığı otel odasında intihar etti.





Türk Hava Yolları'nın dün yapılan İstanbul-New York  seferinde görev yapan kabin memuru Eda Özdemir, yatı sefer görevi için kaldığı otelde ölü bulundu. Geçtiğimiz Nisan ayında da aynı otelde yatı sefer görevi için kalan Turkish Do&Co şirketinde uçan şef Cumhur Özmen de intihar ederek yaşamına son vermişti.

Kabin Memuru Eda Özdemir'in otel odasında ölü bulunması olayının ardından Türk Hava Yolları bir açıklama yaptı. Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Türk Hava Yolları Kabin Memuru E.Ö yatı seferi için bulunduğu New York'ta otel odasında ölü bulundu. Konuyla ilgili henüz detaylı bilgi mevcut değildir. Cenazesi şu anda New York'ta yapılacak otopsi sonrası detaylı bilgi belli olacak. E.Ö 31 yaşında, 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapmaktadır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap