SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tepenin Uşakları'ndan muhteşem gala

Tepenin Uşakları'ndan muhteşem gala

16 Ağustos 2013 Cuma - 09:19




Çekimleri Akçaabat'ın Çiçeklidüz köyünde yapılan ve tamamı amatör oyunculardan oluşan "Tepenin Uşakları 1980" filminin galası Forum AVM’de yapıldı.





Horonların oynandığı, türkülerin söylendiği galaya ulusal basın da büyük ilgi gösterdi. Dr. İsmet Eraydın’ın yazıp yönettiği, Altuğ Küçük’ün görüntü yönetmenliğini yaptığı filmde başrolleri Samet Karahasanoğlu, Ayşe Öztürk, Koral Koç, Selahattin Çakır, Özgür Saral, Adem Eraydın ve Vahide Eraydın paylaşıyor. 12 Eylül 1980 darbesinin yaklaştığı bir dönemde geçen olayların anlatıldığı filmin galası önceki akşam Forum AVM Cinemaximum Sinemaları'nda yapıldı. Galaya başta Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetlinin yanı sıra, sponsor firmaların yöneticileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap