SON DAKİKA



Haber > Magazin > Televizyon programına konu olan dava ertelendi

Televizyon programına konu olan dava ertelendi

09 Haziran 2016 Perşembe - 16:30




Bir arazide sırtından silahla vurulan ve başı ezilmiş halde cesedi bulunan Mehmet Avcı'yı öldürmekten tutuklu yargılanan sanığın davası ertelendi.





Kayseri'de bir arazide sırtından silahla vurulan, başı sert bir cisimle ezilmiş halde cesedi bulunan Mehmet Avcı'yı öldürmekten tutuklu yargılanan sanık A.H.Y., ikinci kez hakim karşısına çıktı.

TELEFON KAYITLARI ŞOK ETTİ

Cinayet sonrası sanık A.H.Y. ile eşi A.Y. arasında geçen 3 bölümden oluşan telefon kayıtları dinlendi. Telefon kayıtları dinlenmeden önce mahkeme başkanı duruşmayı izleyenlerine ses kaydının 'küfür ve hakaret içerikli' olduğu uyarısında bulundu.

"O İŞİ SADECE BEN KEYİFLE YAPARIM"

Ses kaydında sanığın eşi A.Y.'nin 'Mehmet öldürülmüş biliyor musun? Kim öldürmüş?' sorusuna sanığın "Eline koluna sağlık. Onu paramparça etmişler. Kafası beyni yokmuş. Hem kafasını ezmişler, hem sıkmışlar. Her şeyden haberim var" dediği duyuldu. A.Y., "Kim yapmış olabilir ki?" sorusuna ise, A.H.Y. şu cevabı veriyor: "Mesela ben. Tek ben yaparım o işi, zevkle. Birinci isim de zaten benim. Ayağındaki çorabı ile dövmeden bilmişler. He ben öldürdüm, ne yapacaksın. Sıra sende, sıra senin kardeşinde" dediği duyuldu.


"BENİM 2 ÇOCUĞUMU ALDI"

Sanık A.H.Y. eşi ile geçen telefon kayıtlarını doğrulayarak, "O benim 2 çocuğumu aldı. Ben ona hayatımı verdim. Çocuklarıma DNA yapma durumuna kadar geldim. Eşimi bir ayda 57 kişi ile yakaladım. Onu korkutmak için söyledim" dedi.

SES KAYDI DİNLENİRKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Ses kaydı dinlendiği sırada Mehmet Avcı'nın şikayetçi ailesi gözyaşlarına boğuldu. İki celsede 16 tanığın dinlendiği dava beklenen rapor nedeniyle ertelendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap