SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tekne kazasında yeni bir ceset bulundu!

Tekne kazasında yeni bir ceset bulundu!

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 18:22




İstanbul Beylikdüzü'nde yaşanan tekne kazasında kaybolan 2 kişinin arama çalışmaları sürerken, denizde başka bir ceset bulundu.





Beylikdüzü açıklarında yaşanan tekne faciasının ardından arama kurtarma çalışmaları 3. gününde de devam etti.

Cuma günü Beylikdüzü’nde denize açıldıktan kısa bir süre sonra teknenin alabora olması sonucu 5 arkadaştan 1’i kurtulmuş 2’si ölü bulunmuş diğer 2 kişi ise kaybolmuştu.

Devam eden arama kurtarma çalışmaları soncunda denizde yeni bir ceset bulunduğu öğrenildi. Arama kurtarma ekipleri tarafından denizden alınarak Ambarlı Limanı’na çıkartılan cesedin kaybolan şahıslara ait olmadığı belirlendi. Ceset incelenmek üzere Yanibosna Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

CANLI UMUDUMUZ KALMADI, HİÇ DEĞİLSE CENAZEMİZİ ALALIM

Beylikdüzü açıklarında arama kurtarma çalışmaları sürerken, ailelerin de karadaki acı bekleyişi devam ediyor. Günlerdir denizden gelecek olumlu ya da olumsuz bir haberi bekleyen ailelerin ümidi git gide tükeniyor. Kayıp şahıslardan Haydar Kahraman’ın yeğeni Mehmet Ali Yılmaz."Olayın olduğu sabahtan beri bekliyorum. Lütfen bizim canlı bulunma umudumuz hemen hemen kalmadı. Hiç değilse cenazemizi alalım. Nerede olduğunu bilelim" diye konuştu.


Tekne faciasından canlı olarak kurtulan Erkan Köse ise olay yerine gelerek çalışmaları izledi. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Köse gazetecilerin sorularına üzerine "Şu an yaşayan bir ölü gibiyim" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap