SON DAKİKA



Haber > Magazin > TDT perdeyi açıyor

TDT perdeyi açıyor

13 Ocak 2016 Çarşamba - 11:39




Trabzon Şehir Tiyatrosu (TŞT) "Dokuz Canlı " adlı oyun ile sezonu açıyor.





16 Ocak’ta saat : 20:00’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde Prömiyer ile izleyenleriyle buluşacak TDT oyuncuları yeni sezonun heyecanını yaşıyor. TDT Yönetmeni İbrahim Gürsoy, “  Eşini aldatmak için uğraşan ve olmadık hilelere başvuran bir adamın düştüğü acziyeti konu alan oyun, gayrimeşru ilişkilerin komikliğini gözler önüne seriyor. Neden dokuz canlı? diye sorarsanız; Geçici istek ve tutkular insanın gözünü ne kadar kör edebilir, nerelere sürükleyebilir? sorunuza soru ile cevap veriyor toplumumuz. Günümüz toplumunda kadın-erkek birbirini hakikaten dinliyor mu, yoksa "mış" gibi mi yapıyor ? bunu hiç düşündünüz mü.”ifadelerine yer verdi.

Gürsoy, “  Sadece erkek mi çok eşli?, Neleri halının altına süpürüyoruz, öteliyoruz ya da kulak arkası yapıyoruz ? Maskelerimizin ardındaki asıl "biz" i biliyoruz da karşımızdaki maskenin altında ne var hiç düşündük mü ? Aslında kadını aldatan erkek değilde hemcinsi başka bir kadın mı ? Bilinç altında yatan bastırılmış duygular bir gün gerçeğe dönüşür mü ?Ya da ulaşamadıklarımız hep hayalde mi kalıyor? En az erkek kadar kadın da mı çok eşli ?Gerçek ne, doğru hangisi ? Yüzleşmeye hazır mısın? Bütün bu sorulara mizahi bir dille yanıt arıyoruz. Gelin ve bize yardım edin lütfen.”dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap