SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tatlıses’i çıldırttılar!

Tatlıses’i çıldırttılar!

08 Kasım 2016 Salı - 12:27




Sosyetik güzel Ceylan Çapa, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken, "İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğ





İdo Tatlıses geçen ay sosyal medya hesabından takip ettiği ve paylaşımlarını beğendiği Ceylan Çapa ile aşk yaşadığı dedikodularını yalanlamayıp "Böyle bir şey olursa ilk sizin haberiniz olur" açıklamasında bulundu. Ceylan Çapa ise bu haberler için " 1 aydır Hong Kong'daydım, İstanbul'a daha yeni döndüm. O kişiyi hayatımda görmedim. Ortak arkadaş çevremiz bile yok. İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum" dedi.

GEZME CEYLAN BU DAĞLARDA!

Bu sözler üzerine İdo Tatlıses, Instagram sayfasından Ceylan Çapa'ya böyle cevap verdi: “Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses'in ve Derya Tuna'nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemicem. Allah'ın yazdığı bu. Hamdolsun ki önce Allah'ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım.” Ceylan Çapa'nın sözlerine alınan İbrahim Tatlıses ise Instagram sayfasından ceylan avlayan bir aslan çizimi paylaşarak, "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar" yazdı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap