SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tatilcilerin şelale serinliği

Tatilcilerin şelale serinliği

28 Temmuz 2015 Salı - 15:42




Bodrum'da aşırı sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistler, sahiller ve havuzları doldurdu. Bazı tatilciler de serinlemek için ilçe merkezine 30 k





Tatilciler şelalede serinledi... Bodrum'da bugün hava sıcaklığı 40, deniz suyu sıcaklığı ise 22 dereceye ulaştı. Aşırı sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistler, sahillere, plajlara ve havuzlara akın etti. Sahilde saatlerce deniz içinde kalan turistlerin serinlemesi için bazı işletmeciler, hortumla su tutarak serinleme imkanı yarattı. 

Serinlemek için denizi tercih edenler 40 yaşındaki Esra Dinç, "Genellikle evdeyken dışarı çıkmamaya ve klimaların karşısında oturmaya çalışıyoruz. Arada bir de denize geliyoruz. Duş alıyoruz ama Bodrum bu yıl her geçen yıldan daha çok sıcak. Dayanılmaz bir hale geldi. Bizler alışığız ama dışarıdan gelenler daha çok etkileniyor" dedi.

ŞELALE KEYFİ

Bazı tatilciler serinlemek için ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki dünyaca ünlü Uyku Vadisi'nde bulunan Değirmen Şelalesi'ni tercih etti. Ankara'dan ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile gelen emekli öğretmen 55 yaşındaki Halise Yorulmaz, "Tatilde Ankara'nın kuru sıcağından kaçıp Bodrum'a geldik. Burada çöl sıcaklarına yakalandık. Deniz serinletmeyince çareyi şelalenin serin sularında bulduk. Dakikalardır serin suların altındayız ama yine de havanın sıcaklığını hissediyoruz" dedi. Bazı cip safarilerin geçen hafta sonundan itibaren Uyku Vadisi'ndeki Değirmen Şelalesi'ne tur düzenlemeye başladığı belirtildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap