SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tatil manzaraları

Tatil manzaraları

08 Temmuz 2016 Cuma - 08:36




Dizileri sezon finali yapanlar ve diğer ünlü isimler Ramazan Bayramı’nı İstanbul dışında tatil yaparak değerlendirdi. Kimi yurt dışını tercih ederken





Erkan Petekkaya, ‘Paramparça’ dizisinin sezon finalinden sonra eşi Didem ve oğlu Cem Cano’yla Zanzibar Adası’na gitti.

DENİZ ÇAKIR ÖZÜR DİLEDİ

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncularından Deniz Çakır Roma’dan sonra rotayı Kıbrıs’a çevirdi. Oyuncu, “Beni üzmesine izin verdiğim herkes için, senden özür diliyorum anne...” notunu paylaştı.Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı çifti Mikonos’tan sonra İbiza’ya geçti. Ulusoy’un güneşlenirken çektirdiği fotoğraf Instagram’da çok sayıda yorum aldı. ‘Kara Sevda’  dizisinde rol  alan Burak  Özçivit  sevgilisi  Fahriye  Evcen’le çıktığı  İtalya tatiline  devam ediyor.  Evcen, önceki  gün bisiklet  üzerinde  çektirdiği  fotoğrafı  Instagram  sayfasında  yayınladı.Ayça Varlıer, ‘Kehribar’ın ekrana veda etmesinden sonra tatil için soluğu Bodrum’da aldı. Oyuncu, teknenin güvertesinde çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap