SON DAKİKA



Haber > Magazin > Taşlar söküldü asfalt döküldü!

Taşlar söküldü asfalt döküldü!

16 Haziran 2016 Perşembe - 16:58




Teröristlerin yola döşedikleri patlayıcılarla yaptıkları saldırıları önlemek için Mardin'in Derik İlçesi'nde taşlar sökülüp asfalt döküldü.





Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı grupların hendek kazması ve barikat oluşturmasını önlemek için valilik tarafından ilçe merkezinde parke taşların sökülüp, yerine asfalt dökülmesi çalışmalarında sona gelindi.

TAŞLAR SÖKÜLDÜ

Derik İlçesi’nde 19 Şubat 2016 tarihinde meydana gelen hendek ve barikat kurma olaylarından sonra, Mardin Valiliği, ilçenin 8 mahallesindeki parke taşların sökülmesi kararını aldı. Parke taşların çıkan olaylar ve barikat kurmalarda kullanılması nedeniyle alınan karar uyarınca öncelik olayların görüldüğü Dağ, Cevizpınar ve Zeytinpınar mahallelere verildi. Parke taşların sökülmesinin ardından ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Yetkililer, en kısa sürede asfaltlama çalışmalarının da tamamlanacağını belirtti.

Bu arada Derik'te olası terör saldırılarına karşı resmi kurumların bulunduğu bazı cadde ve sokaklar beton bloklarla araç trafiğine kapatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap