SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarkan'dan ret yanıtı alan Yıldız Tilbe ilk kez konuştu

Tarkan'dan ret yanıtı alan Yıldız Tilbe ilk kez konuştu

08 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:06




Yıldız Tilbe'nin başlattığı akım Tarkan'dan geri dönmüştü. "Nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden" diyen Tarkan hakkında Tilbe'den açıklama geldi.





Yıldız Tilbe, zor günler geçiren müzisyenler için düzenlenen akım için Tarkan’a pas atmış Megastar’dan da ret yanıtı almıştı. Şarkıcıya kırgın olmadığını söyleyen Tilbe, “Saygım var, sorun yok” dedi. Yıldız Tilbe önceki gün Arnavutköy’de bir stüdyodan çıkarken görüntülendi.

"SAYGIM VAR SORUN YOK"

Tilbe, geçtiğimiz günlerde pandemi sebebiyle zor günler geçiren müzik sektörü çalışanları için sosyal medyada düzenlenen ‘Meydan okuma’ (challenge) akımına dahil oldu. Şarkı söyleyerek Tarkan’a pas atan Yıldız Tilbe, Megastar’dan ret yanıtı aldı. Konuyla ilgili düşüncesi sorulan Tilbe, Tarkan’ın cevabına kırgın olmadığını söyledi: “Tarkan topu bana geri attı. Olabilir, öyle düşünebilir. Saygım var, sorun yok yani.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap