SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarkan'a ünlülerden yorum yağdı

Tarkan'a ünlülerden yorum yağdı

22 Eylül 2021 Çarşamba - 14:51




Tarkan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Pazar günü pozunu paylaşan ünlü şarkıcı, "Bugün ruh halim bu. Kasvetli, sıkıntılı, biraz da hüzünlü. Hep yüzüm güler, hayat doluyumdur sanmayın. Düşerim ben de karanlıklara arada" dedi.





Ünlü şarkıcı Tarkan, uzun süredir eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da yaşıyor. Tarkan koronavirüs salgının başlamasının ardından tüm yeni projelerini ve konserlerini ertelemişti. Ailesiyle birlikte Almanya'da sakin bir yaşamı tercih eden Tarkan, uzun süredir Türkiye'ye de gelmedi.

Instagram'dan sık sık paylaşım yapan Tarkan, bu defa ruh halini anlatan bir fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

"BUGÜN RUH HALİM BU"

Tarkan, "Bugün ruh halim bu. Kasvetli, sıkıntılı, biraz da hüzünlü. Hep yüzüm güler, hayat doluyumdur sanmayın. Düşerim ben de karanlıklara arada. Umarım sizler iyisinizdir. İyi pazarlar" ifadelerini kullandı.

 


ÜNLÜ SANATÇILARDAN YORUM YAĞDI

Tarkan'ın paylaşımına ünlü sanatçılar da yorum yaptı. Sibel Can, Benim melek kalplim o cennet gözlerin hep gülsün seni çok seviyorum" notunu yazdı. Emel Sayın ise "Olur bazen. Şarkı söylemek lazım" yorumunda bulundu.

Mabel Matiz, "Can" yorumunu yaparken, Nilgün Belgün ise "İnsanız sonuçta hepimiz olur arada. Şarkı söylemeyi sahnede olmayı bizi özlemişsindir ondandır" dedi.

Tarkan ise gelen yorumlardan sonra "Parçalı bulutluyum ama hala umutluyum" notunu da yazdı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap