SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tapu memurunun feci intiharı!

Tapu memurunun feci intiharı!

13 Mart 2015 Cuma - 15:01




Antalya'da ailevi nedenlerden dolayı bunalıma giren 39 yaşındaki Servet Şener, memur olarak çalıştığı Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün 5 katlı binası





Olay, bugün öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'nde bulunan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir eşi ve iki çocuğundan ayrı yaşayan ve bunalımda olduğu belirtilen Servet Şener, sabah saatlerinde işe geldi. Moralinin bozuk olduğu belirtilen tapu memuru Şener, öğleye doğru birlikte çalıştığı arkadaşlarından 'helallik' istedi. Daha sonra 5 katlı binanın terasına çıkan Servet Şener, buradan kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Şener için arkadaşları ambulans çağırdı. İlk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Servet Şener, kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 2 çocuk babası Şener'in eşiyle kavgalı olduğu için 2 yıldır ayrı yaşadığını, bu yüzden sorunları bulunduğunu öğrendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap