SON DAKİKA



Haber > Magazin > Taksim’de şok olay

Taksim’de şok olay

03 Ekim 2015 Cumartesi - 09:19




İstanbul İstiklal Caddesi üzerinde kaldırımda oturan bir kadın, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.





 Kadının başından giren kurşun, yanında oturan erkek arkadaşına da isabet etti. Olay, dün saat 21.00 sıralarında, İstiklal Caddesi 128 numarlı binanın önünde meydana geldi. İddiaya göre, Zeren Büke Toku ile erkek arkadaşı Nazif Tuğrul Sağlam, cadde kenarındaki kaldırıma oturarak içki içmeye başladı.

Bir süre sonra, kadın çantasından çıkardığı tabancayı başına dayayarak tek el ateş etti. Toku’nun kafasından giren kurşun, başının diğer tarafından çıkıp, Nazif Tuğrul Sağlam’ın kafasına isabet etti. Olay sonrası 2 kişi de ağır yaralandı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 ‘Bir el silah sesi duydum’

Ağır yaralı 2 kişi ambulanslarla hemen hastaneye kaldırıldı. Nazif Tuğrul Sağlam yoğun bakıma alınırken, Zeren Büke Toku’nun ise hayatını kaybettiği öğrenildi. İstiklal Caddesi üzerinde esnaflık yapan bir kişi, olay sırasında dükkanda olduğunu belirterek, “Bir el silah sesi duydum. Sonra ilerideki kalabalığı gördüm. İki kişi vardı. Öldüler mi, bilmiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap