SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tacizci öğretmene 50 yıl hapis

Tacizci öğretmene 50 yıl hapis

09 Eylül 2015 Çarşamba - 11:27




Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yaşları 9 ile 10 arasındaki 4 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan ilkokul öğretmeni Kemal P.'ye





Davanın dün görülen üçüncü duruşmasına evli ve 2 çocuk babası tutuklu sanık Kemal P., avukatı Murat Devecioğlu, mağdurlardan M.Y. ve Z.Ç.'nin avukatı Özge Günay, D.K.'nin avukatı Mustafa Bal, H.C.'nin avukatı Gamze Sevinç katıldı.Duruşmayı Bodrum Kadın Dayanışma Platformu'nun 24 üyesi ile çocukların aileleri de izledi. Savcı mütalaasında sanık Kemal P. hakkında, mağdur başına 12 yıl 6'şar ay ağırlaştırılmış hapis cezası talep etti. Son savunması sorulan sanık öğretmen P., 18 yıllık meslek hayatında iyi bir öğretmen ve baba olmaya çalıştığını belirtip, "Torun sevmek istemiştim, yanlış anlaşıldım . Kimseye kötülük yapmadım, cinsel istismarda bulunmadım" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Kemal P.'ye; ‘Çocuğa cinsel istismar' suçundan her bir mağdur için temyiz yolu açık olmak üzere, 12 yıl 6'şar ay olmak üzere toplam 50 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme heyetinin bu kararını, duruşmayı izleyen Kadın Dayanışma Grubu üyeleri ile mağdur çocukların yakınları alkışladı. Bunun üzerine mahkeme başkanı, "Burası mahkeme salonu çıkın dışarı" diyerek, uyarıda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap