SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tacizci öğretmene 12.5 yıl

Tacizci öğretmene 12.5 yıl

22 Şubat 2016 Pazartesi - 13:11




Kayseri'de lise öğrencisi 16 yaşındaki A.H.'yi taciz ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan bilgisayar öğretmeni Bedir K., 12 yıl 6 ay hapis cezasına





Olay Melikgazi İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan bir lisede geçen Aralık ayında meydana geldi. Okulun bilgisayar öğretmeni Bedir K., iddiaya göre 10'uncu sınıf öğrencisi A.H.'yi kendisine yardımcı olması için müdür yardımcısının odasına götürüp tacizde bulundu. Durumu rehber öğretmeni ve okul yönetimine bildiren A.H.'nin ailesi de öğretmen Bedir K. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine öğretmen Bedir K., görevinden istifa etti.

Cumhuriyet savcılığınca hazırlanan iddianameyle, öğretmen hakkında ''çocuğun cinsel istismarı'' suçundan dava açıldı. 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuksuz sanık Bedir K. ile öğrencisi A.H. ve babası İ.H. hazır bulundu.

Duruşmadaki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen öğretmen, üzerine iftira atıldığını belirterek beraatini istedi. Yapılan yargılama sonucunda, suçu sabit kabul eden mahkeme heyeti, sanık öğretmen hakkında, ''çocuğun cinsel istismarı'' suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, ayrıca tutuksuz sanığın tutuklanmasına hükmetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap