SON DAKİKA



Haber > Magazin > Suzan Kardeş'ten Türkan Şoray itirafı

Suzan Kardeş'ten Türkan Şoray itirafı

24 Kasım 2021 Çarşamba - 14:49




Sanatçı Suzan Kardeş, TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Yolu' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı ve makyöz, Türkan Şoray'la olan hayalini anlattı.





Suzan Kardeş, "Bizi izleyenlere güzel bir mesaj versen bu ne olurdu?" sorusuna, "Mesleğe ilk girdiğimde hayalim Türkan Şoray'a makyaj yapmaktı, hayalim gerçekleşti. İnsanlar hayal kursunlar, hayal kurmaktan korkmasınlar. Hem bedava, hem insanı çok mutlu ediyor hem de gerçekleşiyor. Kimseye benzemeye çalışmasınlar, Allah sizi yaratmış, siz en güzelsiniz" yanıtını verdi.

"BERGEN FİLMİNE SAHİP ÇIKIN"

61 yaşındaki sanatçı, makyajlarını üstlendiği 'Bergen' filmi hakkında, "Bergen filmi geliyor. Kadınlar sahip çıkın filme" dedi.
Sunucu İpek Açar'ın Sezen Aksu'yu hatırlatması üzerine ise Suzan Kardeş, "Sezen Aksu gibi biri dünyada yok, olmayacak da" ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki günlerde çıkmayan ruj ve kaş kalemlerinin piyasaya çıkacağını belirten Kardeş, "Mesleki olarak faydam olsun istiyorum. Kadınlar için çıkmayan makyaj ürünleri büyük önem taşıyor. İlk olarak çıkmayan rujlarım ve kaş kalemlerim gelecek" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap