SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor'da elenen isim belli oldu!

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 10:16




Dün akşam gerçekleştirilen Survivor eleme konseyinde siyah takımdan bir isim yarışmaya veda etti.





Survivor 2019'un 30 Nisan Salı ekrana gelen son bölümünde hem ödül oyunu hem de eleme heyecanı yaşandı. Siyah ve beyaz takımlar arasında ödül için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Birleşme sonrasında adaya ilk veda eden yarışmacı da belli oldu.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
 
Birleşme partisi sonrasında lk dokunulmazlık oyununu 10'a 5'lik skorla kazanan beyaz takım seride 1-0'lık avantajı yakalamıştı. Survivor'ın 28 Nisan Pazar ekrana gelen 57. son bölümünde ise iki takım dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele verdi. İkinci dokunulmazlıkta da başarılı bir sonuç alan beyaz takım10-8'lik skorla oyunu kazanmayı başardı.



 
ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
 
Survivor'da birleşme partisi sonrasında ilk elenecek ismin belli olacağı ada konseyinde oylama yapıldı. Yarışmadaki Türk ve Yunan oyuncu sayısının dengeli olması için bu hafta Yunan bir yarışmacının eleneceği açıklandı. Dokunulmazlığı kaybeden siyah takımda ilk eleme adayını Yunan yarışmacılar belirledi.
 



 
Yapılan oylama sonrasında bu hafta eleme adayları Yunan yarışmacılar Elpida ve Spyros oldu.
 
SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

 



Yunanistan'da yapılan sms oylamasının sonucuna göre Elpida ve Spyros arasından elenen isim açıklandı. İki isim arasında daha az oyu alan Elpida bu hafta Survivor'dan elenen isim oldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap