SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor'da araba kavgası!

Survivor'da araba kavgası!

11 Mayıs 2019 Cumartesi - 13:36




Ekranların sevilen yarışma programı Survivor Türkiye-Yunanistan'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde araba ödülü yüzünden tartışma yaşanıyor.





67. bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor'da ödül mücadelesi devam ediyor. Fragmanı yayınlanan bölümde geçen hafta Atakan'ın kazandığı araba ödülü ise Yusuf ile aralarında tartışmaların çıkmasına yol açacak.

ATAKAN İLE YUSUF ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK

Bu akşam Survivor'ın 67. bölümü ekrana gelecek. Yeni bölümde iki takım haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele verecek. Yarışmacılar ellerindeki sopalarla birbirlerini suya atmaya çalışacak. Yarış esnasında Atakan ve Yusuf arasındaki gerginlik tavan yapacak.

SURVIVOR'DA ARABA GERİLİMİ

Geçen hafta araba ödülünün galibi Atakan'dı. Yusuf, Emre ve Atakan araba ödülüne çıkmadan önce ödülü 3'e bölme kararı aldılar. Yusuf yeni bölümde Atakan'ın gereksiz yere Emre ile kavga çıkardığını söyleyerek bunun araba için olduğunu söylüyor. Emre ise kimseden bir şey istemediğini huzur istediğini belirtiyor. Atakan'ın bu sözlere ne karşılık vereceği ise en çok merak edilen konular arasında.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap