SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor Ogeday'ın babası kayboldu. Sevenlerinden dua istedi

Survivor Ogeday'ın babası kayboldu. Sevenlerinden dua istedi

05 Ağustos 2022 Cuma - 19:25




Balıkesir'de denizde kaybolan kişi Survivor Ogeday'ın babası çıktı. Sosyal medya sayfasından babasının kaybolduğunu duyuran Ogeday Girişken, sevenlerinden dua istedi.





Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde denize giren bir kişi 3 gündür aranıyordu. Aranan kişinin Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken'in babası Cemal Girişken olduğu ortaya çıktı.

Burhaniye ilçeye 11 kilometre mesafedeki kırsal Pelitköy Mahallesi sahilinden denize açılan bir kişi, bir süre sonra bağırarak yardım istedi.

Sahilde bulunanlar tarafından bilgi verilmesi üzerine olay yerine jandarma, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi.

Balıkesir'de denizde kaybolan kişinin babası olduğunu duyuran Ogeday Girişken, sevenlerinden dua istedi. Ogeday  “Babam 3 gündür Edremit Körfezi’nde aranıyor! Dualarınızı esirgemeyin lütfen…” paylaşımını yaptı. 

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?


Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Ogeday, 1992 doğumlu. Adanalı olan Ogeday Girişken, 2017 yılında Survivor'a katıldı ve şampiyon oldu. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü mezunudur. Fenerbahçe'de kürek sporu dalında yer aldı.
Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda yarışmayı 8. Sırada tamamladı.

Survivor'n ardından dizilerde de rol almaya başlayan Ogeday Girişken'in rol aldığı yapımlar arasında Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve Alparslan Büyük Selçuklu bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap