SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

02 Mayıs 2019 Perşembe - 11:28




Survivor 60. bölümünde yarışmacılar yaşam evi ödülü için parkura çıkarken akşamında ise "Bil Bakalım" oyununda kozlarını paylaştılar. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?





Survivor'da 60 bölüm geride kaldı. Dünkü bölümde yarışmacılar önce ödül oyununa çıkarken daha sonra "Bil Bakalım" oyununda karşı karşıya geldiler. Hırs ve eğlencenin tavan yaptığı bölümü kaçıran izleyiciler şimdi "Survivor ödül oyununu kim kazandı?" diye soruyor.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Dünkü bölümde ilk olarak Siyah ve Beyaz takım yaşam evi ödülü için yarıştı. Yarışmacılar gözleri bağlı bir şekilde parkuru aşmaya çalıştılar. Direktifleri algılayamayan yarışmacılar zorluk çekerken oyunun son anına kadar iki takım da ellerinden geleni sahaya yansıttı. Oyun sonunda gülen taraf ise 10'a 8 Siyah takım oldu.



 
BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Ödül oyunu sonrası Türk yarışmacılar "Bil Bakalım" oyununda kozlarını paylaştı. Bol eğlencenin yaşandığı oyunda kazanan taraf Beyaz takım oldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap