SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor İsmail'in nişanlısı her şeyi anlattı! Survivor'da kim elendi?

Survivor İsmail'in nişanlısı her şeyi anlattı! Survivor'da kim elendi?

03 Mayıs 2021 Pazartesi - 11:20




Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Dokunulmazlık yarışının yapıldığı geceye geçtiğimiz hafta annesinin itirafıyla büyük bir şok yaşayan İsmail Balaban'ın nişanlısıyla konuşması damga vurdu. İsmail, k onsey öncesi Gamze'den gelen talep doğrultusunda telefonla görüştü. Öte yandan reklam arasında Instagram hesabından canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, "Yarışmacıların bilmediği ancak sizin bileceğiniz konuyu açıklıyorum" diyerek merak edilen bir soruya cevap verdi.





Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor'da, yarışmacı İsmail Balaban'ın nişanlısı hakkında annesinin yaptığı açıklamalar izleyenleri şoke etmişti. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" demişti. O anların ardından adeta hayatının şokunu yaşayan başarılı yarışmacı ödül evinin dışına çıkarak üzgün olduğunu söylemişti.

İSMAİL GAMZE İLE KONUŞTU İSMAİL GAMZE İLE KONUŞTU

Konseyde dün açıklama yapan İsmail, nişanlısı Gamze ile konuşacağını açıklamıştı. Günler sonra beklenen görüşme Survivor 82. bölümde gerçekleşti.

NEDENİ BELLİ OLDU NEDENİ BELLİ OLDU

Günlerdir merak edilen olayı Gamze telefonda İsmail'e anlattı. Gamze yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Sadece bak şu an herkesin sağlığı yerinde bunu bil. Çok talihsiz bir olay oldu. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü. 4 Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. İsmail zaten başarıyla yarışacak bir insan dedim. Dışarıdan ona söylemişler. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. İletişim kurmamım tek amacı bunları kafana takmamanı istiyorum. 5 Bir anda bana cephe oldular, anlamadım. Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim. Sürekli seni izliyorum, sen yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Cidden bırakıp gittiğin Gamze kimse şu an ben oyum. Tek istediğim içine kurt düşmesin. Küçük bir anlaşmazlık. 6 İnan bana neden cephe aldıklarını ben de anlamıyorum. Bir daha konuşma gibisinden yüklendiler. Ben neden olayını büyüdüğünü anlasam sana yansıtmadan çözerdim. 7 Sen gelmeden çözülecek bir olay değil zaten. Sadece ailevi mevzu küçük bir anlaşmazlık. Benim o zamanki konuşmalarımı çok yanlış anladılar. Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun, yarışmana odaklan. 

İSMAİLDEN AÇIKLAMA İSMAİL'DEN AÇIKLAMA

İsmail ise yaptığı açıklamada, "Annemin bu konudan yapacağını zannetmiyorum. Ortada bir sebep yokken böyle bir şey konuşulması bana mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım." dedi.

 "MANTIKLI SEBEPLER GELMEDİ"

Yarışmacılar dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyine geldi. İsmail ada konseyinde Gamze ile konuşmasıyla ilgili açıklama yaptı. İsmail, "Şimdi ben nişanlıyım zaten. Buradan bana SMS az gelir diye düşüncem olmadı. Yarışmaya gelirken korona sebebinden dolayı beni uğurlamaya gelemediler. Gamze de kardeşim de yanımdaydı. 10 Sonrasında işte anlat dedim. Dedi ki seninle İstanbul'a gitmem sorun oldu. SMS'ni etkiler falan. Bunlar bana mantıklı sebepler gelmedi. Ben dönmeden bu iş çözülmeyecek. Döndükten sonra hakkımızda hayırlısı olsun diyorum." dedi. 11 Öte yandan Survivor'da dokunulmazlık oyunu kıyasıya rekabetle devam etti. Kazanan takımın Gönüllüler olması nedeniyle Ünlüler bir aday daha çıkarmak zorunda kaldı. Sergen'den sonra ikinci eleme adayı Merve oldu.

 "YENİ TAKIMLAR OLUŞTURACAĞIZ"

Eleme adayının belli olmasından sonra Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaparak bir açıklamada bulundu. Ilıcalı, "Yarışmacıların bilmediği ama sizin bilmeniz gereken konu şu: Eğer şimdi kim elenecek bilmiyoruz, kadın elemesi olursa takımlar değişecek. Bunu onlar bilmeyecek sadece siz bileceksiniz. Takımlarda değişme olacak" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap