SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

29 Nisan 2019 Pazartesi - 11:07




Dün akşam Survivor'ın 57. bölümü ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde iletişim oyunu sonrasında kritik dokunulmazlık oyunu oynandı.İşte ayrıntılar...





Survivor'da yarışmacılar 3. ayı geride bırakmak üzere... Dün yarışmanın 57. bölümü ekrana geldi. Türk yarışmacılar ilk olarak iletişim oyununda kozlarını paylaştı. Daha sonra ise Siyah ve Beyaz takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için parkurda mücadele verdi. Yenilen takım gece iki kişiyi eleme adayı olarak belirledi. Peki, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim oyununda ilk olarak erkek yarışmacılar yarıştı. Bu oyunda denge olmazsa olmazdı. Bu işi en iyi yapan simler ise erkeklerde Okay kadınlarda ise Büşra oldu. Okay, Emre ve Yusuf'u ödüle götürürken, Büşra, Seda ve Sude'yi ödüle götürdü.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda Siyah takımın iyi bir performans sergilemesi gerekiyordu. Oyun dişe diş geçti fakat Beyaz takım yine oyunu 10'a 8 kazanmasını bildi.


ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Siyah takım gece konseyde Elpida ve Spyros'un ismini verdi. Böylelikle iki isimden biri eleme gecesi yarışmaya veda edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap