SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor 2021'den ilk fragman geldi! Ada konseyinde büyük sürpriz

Survivor 2021'den ilk fragman geldi! Ada konseyinde büyük sürpriz

09 Ocak 2021 Cumartesi - 09:49




Survivor 2021 ilk bölümüyle 9 Ocak Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında olacak. Acun Ilıcalı Instagram hesabından ünlüler ve gönüllüler takımlarıyla çekilen fotoğrafları da paylaştı.





Survivor'ın merakla beklenen ilk bölümünden de fragman yayınlandı. Yarışmacılar bir tekneden atlayarak yüzerek adaya ulaşırken, ilk günde ise zorlu mücadeleler yaşanıyor. Oyun sırasında ise Sancakay Ilım Morgül ve Cemal Hünal'ın sakatlanmaları ise dikkat çekiyor.

Survivor'ın ilk günündeki konseyde ise Acun Ilıcalı iki sürprizin yaşanacağını ve gönüllülerden bir kadın yarışmacının ise ünlülere geçeceğini söylüyor.

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor 2021 ünlüler takımında baş pehlivan İsmail Balaban, oyuncu Çağrı Atakan, milli atlet Meryem Kasap, oyuncu Öykü Çelik, Issız Adam filminde başrol olan Alper karakterini canlandırmış oyuncu Cemal Hünal, milli tenisçi Melis Sezer, milli basketbolcu Merve Aydın, futbolcu Barış Özbek, oyuncu Hayrettin ve Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteriyle tanınan oyuncu Batuhan Karacakaya yer alıyor. Şimdiden ünlü isimlerin performansları ve ortaya koyacakları mücadele merak edilmeye başlandı.

SURVIVOR 2021 CANLI İZLE

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor gönüllüler takımında Sancakay Ilım Morgül, Sena Özdemir, Hanzade Ofluoğlu, İlayda Şeker, Aleyna Tutuş, Ayşe Yüksel, Emin Günenç, Yiğit Poyraz, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Steven Salam, Uğurtan Dora ve Yunus Emre Karabacak mücadele edecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap