SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor 2021'de aşk bombası! Barış Özbek açıkladı

Survivor 2021'de aşk bombası! Barış Özbek açıkladı

05 Nisan 2021 Pazartesi - 17:06




Survivor 2021’den elenen Barış Özbek, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Aleyna Kalaycıoğlu’nun Batuhan Karacakaya’ya aşık olduğunu iddia etti. Özbek, “Aleyna Kalaycıoğlu, Batuhan’a yanık, Aleyna, Batuhan’a aşıksa çocuk ne yapsın” ifadelerini kullandı.





TV 100’ün haberine göre, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 ada konseyinde yaşanan tartışmalar ağızları açık bıraktı. Gerilen ünlüler ve gönüllüler takımı birbirine girdi.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor’dan elenen Barış Özbek’in aşk itirafı ise gündeme bomba gibi düştü.

Birleşme partisinde Batuhan ile Aleyna arasında geçen kısa sohbet gönüllüler takımını birbirine düşürdü. Aleyna'nın Batuhan'a, "Gönüllüler takımında gündemdesin, SMS'in de iyi, performansın da gayet başarılı" sözleri, gönüller takımında tartışmalara neden olmuştu.

Tüm bunların ardından Barış Özbek'in aşk itirafı da sosyal medyayı salladı.

Barış Özbek: Aleyna, Batuhan’a aşıksa çocuk ne yapsın


Geçtiğimiz haftalarda adaya veda eden Survivor ünlüler takımında yer alan Barış Özbek'in itirafı sosyal medyayı karıştırdı.

Instagram hesabından soruları yanıtlayan Özbek, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Özbek, “Aleyna Kalaycıoğlu, Batuhan’a yanık, Aleyna, Batuhan’a aşıksa çocuk ne yapsın” ifadelerini kullandı. Barış’ın bu açıklamaları sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap