SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sürpriz parti

Sürpriz parti

14 Nisan 2016 Perşembe - 11:16




Şarkıcı Yeşim Salkım 48. Yaş gününü ailesi ve dostlarıyla birlikte kutladı.





Geçtiğimiz akşam 48 yaşına giren ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, şarkıcı arkadaşı Burak Kut eşi Cansen Yeni ve Tuğba Özerk’in de katıldığı bir sürpriz yaş günü partisi düzenlendi. Geceye ilk olarak Tuğba Özerk katılırken girişte gazeteciler ile kısa bir röportaj yaptı ” Yeşim’in benim için değeri çok fazla biz yılların eskitemediği birer dostuz, kendisine sizin de aracılığınız ile uzun ömürler diliyorum” dedi.

EVLENİRSE KOCAMIN DÜĞÜNÜNE GİDERİM

Yeşim Salkım ise doğum günü partisini gazetecileri görünce hemen anladı ve girişte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Salkım’a yeni yaşını soruldu ”Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum. Buralara kadar geldiniz çok teşekkür ederim . Nisan ayı benim için çok yoğundu özellikle evliyken evlilik yıl dönümü benim doğum günüm ve Alara’nın doğum günü bir araya gelmişti Hakan çıldırmıştı artık” dedi. Eski eşi Hakan Eratik’in doğum günü için kendisini aradığını söyleyen Salkım sözlerine şöyle devam etti ” Hediyeden yırttı ama beni aradı sağ olsun bizim dostluğumuz bakidir, o kadar iyi ki aramız evlenirse düğününe bile giderim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap