SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Süpermen' baba oluyor!

'Süpermen' baba oluyor!

16 Nisan 2024 Salı - 09:24




Canlandırdığı 'Süpermen' karakteri ile tüm dünyada tanınan İngiliz oyuncu Henry Cavill, üç yıldır aşk yaşadığı Natalie Viscuso ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. Yeni filminin galasında müjdeli haberi veren Cavill, çok heyecanlı olduklarını söyledi.





2013 yılında 'Man of Steel', 2016'da 'Batman v. Süpermen: Dawn of Justice' ve 2017'de 'Justice League' filmlerinde 'Süpermen' karakterini canlandıran Henry Cavill, kendisine büyük başarı getiren 'The Witcher' dizi serisini bıraktığını açıklamıştı. Cavill, çok konuşulan bu kararı 'Süpermen' projesine geri dönmek için almıştı.

"ARTIK YAS TUTABİLİRİZ"

Ancak Cavill'in bir kez daha rolünü tekrar edeceği proje iptal edilmiş, ünlü isim Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, 'Süpermen' olarak geri dönmeyeceğini açıklamıştı:

Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve maalesef kötü haber millet. Sonuç olarak, 'Süpermen' olarak geri dönmeyeceğim. Ekim ayında stüdyo tarafından geri döneceğimin açıklanmasının ardından, bu haberi vermek kolay değil ama hayat bu. Nöbet değişimi gibi şeyler olur. Buna saygı duyuyorum. Artık biraz yas tutabiliriz.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap