SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sulama kanalında ölen 14. can oldu!

Sulama kanalında ölen 14. can oldu!

23 Haziran 2016 Perşembe - 17:07




Adana'da karpuz tarlasında çalışan işçilerden Suriyeli 16 yaşındaki çocuk, boğularak can verdi. Yakınlarıysa cesedine sarılıp kalp atışlarını dinledi.





Merkez Yüreğir ilçesinin Alihocalı Mahallesi'nde karpuz tarlasında çalışan işçilerden bir kısmı öğle arasında serinlemek için sulama kanalına girdi. Yüzme bilmeyen Diyap Abid de akrabalarının ısrarı üzerine kanala atladı. Bir süre suyun üzerinde sürüklenen genç, akıntının da etkisi ile gözden kayboldu.

Abid'in kaybolduğunu gören yakınları çevredeki vatandaşlarından yardım istedi. Kanala su sağlayan kapakları kapatan görevliler, 155'i arayarak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen dalgıç polisler, sulama kanalına girerek Abid'in aradı. Yapılan arama sonucu dalgıçlar Diyap Abid'in cesedini suya girdiği yerden 150 metre ileride buldu.

KALP ATIŞLARINI DİNLEDİLER

Boğulan gencin cesedinin bulunduğunu öğrenen yakınları, feryat ederek yanına koştu. Abid'in yakınları, yerde yatan cansız bedene sarılıp kalp atışlarını dinledi. Diyap Abid'in öldüğünü anlayan yakınları gözyaşı döktü.

Abid'in yakınlarının tepkisi üzerine sağlık görevlileri ambulansa taşıdıkları cenazeyi TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Abid'in cenazesi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Adana'da Haziran ayında sulama kanalında serinlemek isterken hayatını kaybedenlerin sayısı Diyap Abid'in ölümüyle 14'e yükseldi.

 

 




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap