SON DAKİKA



Haber > Magazin > Son paylaşımı olay olmuştu!

Son paylaşımı olay olmuştu!

16 Aralık 2020 Çarşamba - 11:22




Hadise-Kaan Yıldırım ayrılığı sonrasında yaptığı ‘boynuz’ paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Hülya Açıkgöz, sessizliğini bozdu. ‘Gönderme’ haberlerinin ardından flaş bir açıklamada bulundu.





Birliktelikleri ile çok konuşulan Hadise-Kaan Yıldırım çifti, sürpriz şekilde ilişkilerine nokta koydu. Ayrılığın ardından ünlü şarkıcının görüşmediği ablası Hülya Açıkgöz'ün yaptığı ‘boynuz’ paylaşımı dikkat çekti.

‘İHANET GÖNDERMESİ Mİ?’ DEDİRTTİ…

Hülya Açıkgöz'ün 'boynuz' paylaşımı ile Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı konuşuldu.

Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve "Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın" ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama…

“Artık ailece bu durumdan çok rahatsız oluyoruz. Yaptığım ve ileride yapacak olduğum hiçbir paylaşımın Hadise veya ailemle ilgili olmadığını, olmayacağını bilmenizi isterim. Birkaç hafta önce de bir açıklama yapmak zorunda kalmıştım, şimdi yine tekrarlıyorum kendimi. Evet, basına da yansıyan zor günlerimiz oldu. Ancak biz kardeşiz, aileyiz. Aile olmak her zaman, ne olursa olsun çok değerli ve önemlidir. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.”

Hadise’nin menajerliğini uzun yıllardır ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak, iki kardeş geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı. Şarkıcı, ablası Hülya Açıkgöz'ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti. Hatta kardeşler, 'hadise.com' adlı site üzerinden de davalık olmuştu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap