SON DAKİKA



Haber > Magazin > Solmaz medyanın diline düştü!

Solmaz medyanın diline düştü!

12 Eylül 2019 Perşembe - 13:18




Bir dönem Show TV ekranlarında yayınlanan 'Evleneceksen Gel' programıyla ünlenen gelin adayı Solmaz Çiros, aldığı kilolarla sosyal medyanın gündemine oturdu.





'Evleneceksen Gel' programında sık sık göbek atmasıyla bilinen gelin adayı Solmaz Çiros, son haliyle takipçilerinin diline düştü.

En büyük hayalinin İzmir Tepecik'te düğün yapmak olduğunu söyleyen Solmaz, yayın esnasında her fırsatta kendisini sahneye atıyor ve dakikalarca dans ediyordu.

Programdan ayrılmasının ardından, TV 8'deki Aşk-ı Roman isimli dizide oynayan Solmaz, şimdilerde müzik piyasasına atılmış durumda.

Evleneceksen Gel'deki fiziğinden eser kalmayan Çiros, son zamanlarda kilolu halleriyle sosyal medyanın gündeminde.

Takipçileri Solmaz'a her fırsatta, ''Balina gibi olmuşsun'', ''Çok kilo almışssın'' ve ''Sen hangi ara bu kadar şiştin!'' gibi yorumlar yapıyor.

Hatta bazı takipçileri daha da ileri giderek, ''Hamile misin? Bu göbeğin başka açıklaması olamaz'' gibi yorumlarda bile bulundu.

Instagram'dan yaptığı canlı yayınlarla da adından söz ettiren Solmaz, bir dönem göğüslerini açıp takipçilerine göstermesiyle çok konuşulmuştu.

Üstelik Solmaz'ın tek skandal videosu bu değil.

Solmaz Çiros, başka bir videoda, kız arkadaşıyla birlikte +18'lik hareketler yaparak büyük tepki toplamıştı.

İşte Solmaz Çiros'un son hali...













 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap