SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şok eden intihar girşimi

Şok eden intihar girşimi

15 Ocak 2015 Perşembe - 12:06




17 yaşındaki bir genç, arkadaşının yanından ayrılmasının ardından baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.





Düzce’de yaşanan olayda kız arkadaşıyla tartışan 17 yaşındaki bir genç, arkadaşının yanından ayrılmasının ardından baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevkedilirken, polisler genci ikna etmek için uzun süre dil döktü. Yoldan geçen araç sürücüleri ve vatandaşlar da meraklı gözlerle bu ilginç intihar girişimini izlediler. Kız arkadaşının yanına getirilmesini isteyen gencin, gelmezse kendini aşağı atacağını ifade etmesi üzerine polis ekipleri, gence aşağı inerse kız arkadaşı ile görüştürme sözü verdiler. Bunun üzerine ikna olarak aşağı inen genç, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere önce hastaneye, daha sonra da ifadesi alınmak üzere Polis merkezine götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap