SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sinop'ta yeni vali göreve başladı

Sinop'ta yeni vali göreve başladı

17 Temmuz 2016 Pazar - 10:06




Sinop Valiliği'nden alınarak merkeze atanan Yasemin Özata Çetinkaya'nın yerine atanan yeni vali Kemal Cirit görevine başladı.





Askeri darbe girişimi kapsamında gözaltına alınan Sinop Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya'nın eşi Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, görevinden alınmış ve merkeze atanmıştı. Çetinkaya'nın yerine Artvin Valisi Kemal Cirit atandı. Cirit, yeni Sinop'a gelerek yeni görevine başladı.

Görevine başlayan Sinop Valisi Kemal Cirit basın mensupları ile makamında yaptığı toplantıda, “Arkadaşlar bilindiği üzere zor dönemleri birlikte yaşamaktayız. Bazı güçler maalesef kamunun da imkanlarını kullanarak bu millete silah doğrultmayı düşünebildiler. Ve hainlikte sınır olmadığını gösterdiler. Milli iradeye kasteden kim olursa olsun hangi birimden gelirse gelsin onun karşısında önce bu aziz milletin evlatları sonra kamunun yetkili görevlileri duracaktır, durmaya da devam edecektir. Demokrasiyi kesintiye uğratmak isteyen kesimlere kesinlikle önce milletimiz, izin vermeyecektir" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop’ta bir adet kamu kuruluşunda görev yapan personelin tutuklandığını vurguladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap