SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sinem Sultan mı oluyor?

Sinem Sultan mı oluyor?

25 Temmuz 2015 Cumartesi - 14:05




TIMS’ın Muhteşem Yüzyıl’dan sonraki iddialı dizi projesi Kösem Sultan'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sinem Kobal'ın dizide “Kösem Sultan'ı canladıra





Uzun süre Kösem Sultan rolünü kimin oynayacağı belli olmamış daha sonra ise Beren Saat’in adı kesinlik kazanmıştı. Ancak Beren Saat ile haftalık ücret konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle son günlerde bu rol için başka oyuncuların da ismi geçmeye başlamıştı. Uzun süredir bir projede yer almayan Beren Saat’e yapılan “Kösem Sultan” teklifi Beren Saat’in haftalık 80 bin tl istemesi nedeniyle yapımcı Timur Savcı’nın geri adım atmasına neden olmuştu.Daha önce Tuba Büyüküstün, Sibel Kekilli ve Hazal Kaya gibi isimlerin canlandıracağı karakter için Sinem Kobal’a teklif gittiği ve Kobal’ın kısa bir düşenme aşamasından sonra kabul teklifi kabul ettiğini öğrenildi.Taraflar prensipte anlaştı ve büyük bir aksilik olmazsa imzalar önümüzdeki günlerde atılacak. Bu projede tek soru işareti Sinem Kobal’ın oyunculuğu olacak. Çünkü Kobal daha önce bir dönem dizisinde rol almadı ve uzun süredir işsiz. Sinem Kobal son olarak geçen sezon star TV’de yayınlanan Gönül İşleri dizisinde rol almıştı. Kobal Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı aşk ile de gündemde.Kösem Sultan için en iyi adayları seçmek isteyen Timur Savcı, “Bizimkiler bunu aşağılayıcı bir şey olarak görüyor ama doğrusu da bu. Çok iyi oyuncular bile bazı projelere, bazı rollere oturmayabilir. Deneme çekimlerinde onların oyunculuğunu değil, projeye örtüşüp örtüşmediğine bakılıyor” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap