SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sinem Kobal'ın iddialı elbisesi!

Sinem Kobal'ın iddialı elbisesi!

25 Haziran 2023 Pazar - 12:21




Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri döndü. Mor iddialı elbisesiyle verdiği pozlarla takipçilerinin beğenisini kazanan oyuncu, diyet ve sporu hayatından eksik etmiyor.





Son olarak bir dergiye poz veren Sinem Kobal'ın pozları çok konuşulmuştu. Evlendikten sonra uzun bir süre setlere ara vererek vaktini kızlarına ayıran Sinem Kobal, setlere geri dönmek için hazırlık yapıyor.

İki çocuk sonrası yeniden gecelerde de boy göstermeye başlayan Sinem Kobal fit hali ile övgüleri topluyor. Sinem Kobal iddialı elbisesiyle beğeni topladı

 

YIRTMAÇLI ELBİSESİYLE GÜNDEM OLDU

Doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri dönen 35 yaşındaki Kobal, derin yırtmaç dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarla bir kez daha gündem oldu.


Sinem Kobal iddialı elbisesiyle beğeni topladı

 

TAM NOT ALDI

Oyuncu son olarak mor iddialı elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Doğumların ardından kısa sürede eski formuna dönen güzel oyuncu, bacak dekoltesi ve güzelliğiyle takipçilerin tam not aldı. Güzel ismin paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sinem Kobal iddialı elbisesiyle beğeni topladı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap