SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sinem Kobal'ın fit haline beğeni yağdı

Sinem Kobal'ın fit haline beğeni yağdı

02 Mart 2021 Salı - 11:07




Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliklerini kızları Lalin ile taçlandıran Sinem Kobal, spor tarzını konuşturduğu yeni pozlarıyla sosyal medyada ilgi gördü. Doğum sonrası verdiği kilolar ile oldukça fit görünen ünlü oyuncu, spor şıklığıyla beğeni topladı.





Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında hayatını birleştiren güzel oyuncu Sinem Kobal geçtiğimiz aylarda anne olmuştu. Mutlu evliliklerini çocukla taçlandıran Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti kızlarına Lalin ismini vermişlerdi. Sinem Kobal, kısa sürede verdiği doğum kiloları ile dikkat çekerken, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Instagram hesabında 5 milyon 800 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu, spor şıklığını konuşturduğu yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Doğum sonrası verdiği kilolar ile dikkat çeken Sinem Kobal'ın eskisinden daha fit olması ise dikkatlerden kaçmadı.

ONLINE SPOR DERSİ ALDI

Kızı Lalin’i kucağına aldıktan sonra emzirme eğitimleri de alan oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için de online spor derslere başladı.

Pandemi dönemi nedeniyle evden dışarı çıkmayan Kobal, spor hocası ile internet üzerinden ders yapıyor. Antremanlarını evinde yapan ünlü oyuncu, ayrıca beslenmesine de dikkat ediyor. Kızını emziren oyuncu, bir uzman tarafından verilen özel diyeti uyguluyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap