SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sinem Kobal'dan karantina pozları

Sinem Kobal'dan karantina pozları

21 Nisan 2020 Salı - 18:25




Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinem Kobal karantina günlerinde ev pozlarını sosyal medyadan paylaşıyor.İşte Sinem Kobal’ın ev hali…





Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgınına karşı 'Evde Kal' çağrısına uyuyor. Haftalardır dışarı çıkmayan çift evde vakit geçiriyor. 

Sinem Kobal sosyal medyada ev haliyle sık sık paylaşım yapıyor. Son paylaştığı evde çekilmiş pozlarına takipçileri, 'Allah herkese Kenan gibi fotoğraf çeken koca versin' yorumları yapıldı.

Corona virüs salgınından korunmak için eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte evinde olan Sinem Kobal, karantina günleri için şu sözleri söylemişti:

İçe dönük bir süreç geçiriyorum. Sakinlediğimi ve yavaşladığımı hissediyorum. Daha çok okuyorum, müzik dinliyorum, herkes için dua ediyorum. Tüm telaşlarımın bu süreçte değiştiğini görüyorum. Şu an en önemli dileğim; sağlık. Bu süreç, birlik duygumu daha da güçlendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap