SON DAKİKA



Haber > Magazin > Simge: ''Ölsem de gözüm açık gitmem''

Simge: ''Ölsem de gözüm açık gitmem''

07 Ağustos 2020 Cuma - 16:02




Simge, önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. 1.5 aydır gece gündüz çalışan şarkıcı, sahneye Sezen Aksu’nun hediye ettiği gri ayakkabılarla çıktı. Gülşah Saraçoğlu imzalı 3 kıyafet giydi. Sahnede 3 saat kalarak 30 şarkı söyleyen Simge “Hayatımın konseri oldu. Ölsem de gözüm açık gitmem” dedi.





Simge önceki akşam ilk defa Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Jennifer Lopez ve Beyonce gibi dünya yıldızlarını aratmayan kostümleriyle dikkat çekti.

Simge: ''Ölsem de gözüm açık gitmem''

Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafetlerine Sezen Aksu’nun hediyesi ayakkabılar eşlik etti. Üç saatte 30 şarkı seslendiren Simge “Sezen Aksu’nun hayatımdaki rolü çok büyük” dedi.

Simge: ''Ölsem de gözüm açık gitmem''

Şarkı aralarında seyirciye seslenen Simge “En büyük hayalim buraya çıkmaktı. Artık gerçekleşti. Ölsem de gözüm açık gitmeyecek. Dostlarım bana bu gece evde hatim indiriyorlar” diye konuştu. Simge, 28 Eylül’de bir kez daha Harbiye’de çıkacak.

Simge: ''Ölsem de gözüm açık gitmem''

Pop yıldızı kostümün renklerini kendisi seçti. Ayakkabıları da Sezen Aksu'nun hediyesiydi. Mini elbisesi sosyal medyayı salladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap