SON DAKİKA



Haber > Magazin > Simge formunu neye borçlu?

Simge formunu neye borçlu?

16 Temmuz 2019 Salı - 09:57




Güzelliği ve imajının yanı sıra formuyla da tüm dikkatleri üzerinde toplayan Simge, formunu düşük karbonhidratlı besinler tüketerek yapılan ‘Ketojenik’ beslenmeye borçlu olduğunu belirtti.





Bu yaz eğlence dünyasının iddialı alternatifi olan Didim’de konserler tüm hızıyla devam ediyor.Müziği ve tarzıyla son zamanların beğenilen isimlerinden Simge geçtiğimiz akşam Didim'de sahne aldı. Sarı saçları ve yeni tarzı ile ilk kez sahne alan güzel yorumcu konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Sarı saçları ile ilgili sosyal medyada aldığı olumlu yorumlar kendisine hatırlatılan Simge, yeni imajından ve gelen yorumlardan çok memnun olduğunu belirtti.

“KETOJENİK BESLENİYORUM”

Güzelliği ve imajının yanı sıra formuyla da tüm dikkatleri üzerinde toplayan Simge, formunu düşük karbonhidratlı besinler tüketerek yapılan ‘Ketojenik’ beslenmeye borçlu olduğunu belirtti.Konser maratonunda enerjisini yükseltmek için de ‘Ketojenik Diyet’i uyguladığını anlatan başarılı yorumcu, “Bu yoğun tempoda, kendime ayıracak zamanım az, formumu ve enerjimi korumak için sürekli alternatif çözümler üretiyorum” dedi.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap