SON DAKİKA



Haber > Magazin > Silahlı çatışma sonrası yaşananlar kamerada

Silahlı çatışma sonrası yaşananlar kamerada

14 Nisan 2015 Salı - 13:25




Kağıthane Gültepe’de bir dernek binasına silahlı saldırı düzenleyip, çalışanlarla çatışan saldırganlar ellerindeki pompalı tüfeklerle kaçarken güvenli





Silahlı çatışmas sonbrası an be an kameraya yansıdı... Zanlıların çatışmada yaralanan arkadaşlarını sırtında taşıdığı o anlar da kameralara yansıdı. Olay, dün saat 21.00 sıralarında Kağıthane Gültepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi Akçil Sokak’ta meydana gelmişti. İddialara göre kimliği belirlenemeyen şahıslar, ellerindeki uzun namlulu silahlarla cedde üzerinde bulunan derneğe ateş açmış dernek üyeleri de şüpheli şahıslara karşılık vermişti. Yaşanan silahlı çatışmada ise 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralanmıştı. 2 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı çatışmanın bilançosu ise gün aydınlanınca ortaya çıktı. Yaşanan çatışmada bazı araç ve işyerlerinin camları tuzla buz olurken duvarlarda da delik açıldığı görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap