SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sıla Gençoğlu'ndan İlker Kaleli'ye: Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim

Sıla Gençoğlu'ndan İlker Kaleli'ye: Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim

11 Mayıs 2023 Perşembe - 16:36




Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla Gençoğlu, 39 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun" sözleriyle kutladı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni yağdı.





Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli, bugün 39 yaşına bastı. Ünlü şarkıcı, sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Gençoğlu, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun. Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye..." ifadelerini kullandı.
 

"SEN BANA BU HAYATIN KIYAĞISIN"

Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz yıl da İlker Kaleli'nin doğum gününde, "Çünkü bugün 11 Mayıs... Yeni yaşına hoş geldin sevgilim. Hayat hep öpücükler kondursun yanağına. Sen bana bu hayatın kıyağısın. Daima..." mesajını paylaşmıştı.
 

AŞKLARINI BU SÖZLERLE İLAN ETMİŞLERDİ


Ünlü çift, birlikteliklerini de bu fotoğraflarla ilan etmişti. Kaleli, sevgilisiyle karesini, "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaşmıştı.
 

"CANIMIN CANI"

Sıla ise, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" demişti.

BİRLİKTE STÜDYOYA GİRDİLER

Öte yandan Sıla, Duman’ın 2005 yılında yayınlanan ‘Seni Kendime Sakladım’ albümündeki ‘Rüyanda Görsen İnanma’ parçasını kendi yorumuyla seslendirmiş, ünlü ismin yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yapmıştı.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap