SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sıla evi terk etti…

Sıla evi terk etti…

17 Kasım 2020 Salı - 16:05




Ocak ayında nikah masasına oturan ve bir süredir boşanacakları iddia edilen Sıla ve Hazer Amani çifti ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Magazin kulislerinde Sıla’nın evi terk ettiği ve çiftin kesin olarak boşanacağı konuşuluyor.





Bu yıl ocak ayında nikah masasına oturan Sıla ve Hazer Amani çifti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bir süredir boşanacakları yönünde haberler çıkan ikili, yollarını kesin olarak ayırıyor. Magazin kulislerinde dolaşan iddiaya göre Sıla, Hazer Amani ile oturduğu evi terk etti. Çift kesin olarak boşanacak.

TEK BAŞINA EĞLENMEYE ÇIKMASI İDDİALARI GÜÇLENDİRMİŞTİ…

Şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani hakkında bir süredir boşanacakları yönünde haberler çıkıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Sıla’nın tek başına eğlenmeye çıkması ise bu iddiaları güçlendirmişti.

NEDENİ BELLİ OLDU…

İkili arasında yaşanan evlilik krizinin sebebi ise belli oldu. Ortaya atılan iddiaya göre Sıla’nın eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani’nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesinin bu ayrılığa neden olduğu öne sürüldü. Öte yandan çiftin pandemi döneminde maddi sıkıntı yaşamasının da krizin büyümesinde etkili olduğu iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap