SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sıla boşanma gerçeğini açıkladı

Sıla boşanma gerçeğini açıkladı

19 Kasım 2020 Perşembe - 11:48




Son zamanlarda evliliklerinde kriz olduğu söylenen Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, boşanma kararı aldıklarını açıkladı.





2020 senesinin ilk evliliklerinden biri olarak şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani, ocak ayında hayatlarını birleştirdi. Kısa sürede alınan evlilik kararı herkese şaşırtsa da ikilinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu ki evlilik kısa sürdü.

Son zamanlarda sürekli olarak evliliklerinde kriz olduğu iddia edilen çift, sonunda inkar etmeyi bıraktı ve gerçeği açıkladı. Basın açıklaması yapan çift, bir süredir haklarında çıkan ihanet ve psikolojik baskı haberlerini yalanladı ve şunları söyledi:

"Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.''
''Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu haberin bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik." 
Öte yandan ikili hakkında çıkan iddialar ise ağızları bırakmıştı. Sıla'nın eşi Hazer Amani'ye psikolojik baskı uyguladığı ve Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmeye başladığı ileri sürülmüştü. 
Bir diğer iddia ise çiftin pandemi döneminde maddi sıkıntı yaşamasının da krizin büyümesinde etkili olduğuydu.

İkili, şimdiye kadar bu iddiaları reddetti hatta geçtiğimiz günlerde Amani'ye boşanma konusu sorulunca ''Bugün doğum günüm. Bunlar çok saçma'' dedi.
Sıla'nın menajeri de iddiaları reddetmiş, ''Bunlar aslı astarı olmayan şeyler. Evden ayrılma da boşanma da yok'' demişti.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap