SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sibel Can'a gecikme protestosu!

Sibel Can'a gecikme protestosu!

17 Ekim 2013 Perşembe - 08:58




Antalya'nın Serik ilçesinde Kurban Bayramı'nın birinci günü bir otelde konser veren Sibel Can, sahneye iki saat geç çıkınca izleyiciler tarafından pro





Belek beldesindeki Antalya Belek Titanic de Luxe Otel'de konser veren Sibel Can, konser ile Türkiye-Hollanda futbol maçı aynı saate denk gelince sahneye 2 saat geç çıktı. Konserin geç başlaması nedeniyle Can’ı izlemek için bekleyen hayranları bıçak ve çatallarla tabaklarına vurarak sanatçıyı protesto etti. Maçın bitiminin ardından parlak taşlarla süslü siyah transparan elbisesiyle sahneye çıkan Sibel Can için yoğun güvenlik önlemi alındı. Gazetecilerin sahne önünde görüntü almasına izin verilmeyen konserde Sibel Can, basın mensuplarının sahne önüne gelmesi halinde konsere çıkmayacağını söyledi. Gazetecilerin sahne önünden ayrılmasının ardından konserine başlayan Sibel Can, yaklaşık 2 saat şarkılarını seslendirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap