SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sibel Can’a Albüm Kapağı Şoku!

Sibel Can’a Albüm Kapağı Şoku!

11 Ağustos 2020 Salı - 12:22




Yeni albümüyle müzik listelerine giriş yapmaya hazırlanan Sibel Can, albüm kapağı için verdiği pozla gündem oldu. 50 yaşındaki yıldıza resimle çok oynadığını dile getiren takipçileri, şarkıcının neredeyse kızıyla aynı yaşta göründüğünü söyledi.





Sibel Can, ‘Hayat’ adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 50 yaşındaki yıldız, 14 Ağustos’ta çıkması planlanan albümünün kapağı için objektif karşısına geçti.

TEPKİ ÇEKTİ…

Albümü için çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaşan güzel şarkıcı beğeniyle beraber tepki de aldı. Hayranlarının bir kısmı geçtiğimiz günlerde 50 yaşına giren Sibel Can'ı fazla Photoshop kullandığı için eleştirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Kızının yaşına inmişsin” şeklinde yorumlarda bulundu.

Öte yandan Sibel Can, projenin çıkış şarkısını sözü ve müziği Sinan Akçıl’a ait, düzenlemesini Mustafa Ceceli’nin yaptığı ‘En Büyük Aşkım’ olarak belirledi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap