SON DAKİKA



Haber > Magazin > Shakira'nın denizde talihsiz kazası!

Shakira'nın denizde talihsiz kazası!

01 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:12




Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, çıktığı Kosta Rika tatilinde 9 yaşındaki Milan ve 7 yaşındaki Sasha ile birlikte deniz keyfi yaparken görüntülendi. Shakira o anlarda küçük bir kaza yaşadı.





Dünyaca ünlü iki yıldız Shakira ve Gerard Pique, 11 yıldır birlikteydi. Bu mutlu birlikteliklerinden iki de oğlu olan çiftin, son dönemde yaşadıkları magazin gündemine oturdu. 

Pique'nin Shakira'yı Clara Chia ile birlikteliği sonrası Shakira çocuklarını da alarak ABD'ye yerleşti.

Shakira, Kosta Rika tatilinde 9 yaşındaki Milan ve 7 yaşındaki Sasha ile birlikte deniz keyfi yaparken görüntülendi.

Shakira o anlarda küçük bir kaza yaşadı.
 
DENİZ KAZASI YAŞADI 

Kosta Rika kıyılarında yanında iki oğluyla birlikte sörf tahtasına çıkan Shakira, sert bir dalgaya direnemedi ve düştü. O sırada da sol bacağının iç kısmını sörf tahtasına çarptı.

Onun zor anlarında yardımına koşan kişi ise sörf hocası oldu. Sahildeki birkaç kişi de hemen Shakira'nın yanında soluğu aldı.

Yaşadığı bu talihsizlik nedeniyle küçük bir sarsıntı geçiren Shakira, sörf hocası ve bir tatilcinin yardımıyla denizden çıkarıldı.

SOL BACAĞI YARALANDI 

Sol bacağının iç kısmındaki kocaman kızarıklık ise dikkatlerden kaçmadı.

GÜLÜMSEMEYİ ELDEN BIRAKMADI 

Yine de bu yaşadığı olay Shakira'nın keyfini kaçırmadı. Gözüne kaçan tuzlu okyanus suyu nedeniyle bir süreliğine görüşü de bozulan Shakira, kıyıya çıkarıldıktan sonra kendine geldi. Yıldız, gülümseyerek kumların üzerinde yürümeyi sürdürdü. Dalgaların arasına düştükten sonra geride kalan sörf tahtasını ise eğitmeni taşıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap