SON DAKİKA



Haber > Magazin > Shakira hakkında yeni aşk iddiası

Shakira hakkında yeni aşk iddiası

28 Temmuz 2023 Cuma - 14:28




Barcelona'nın eski yıldız ıGerard Pique ile 2010 Dünya Kupası'ndan bu yana devam eden aşklarına ihanet yüzünden nokta koyan Shakira, geçtiğimiz günlerde yeni çıkardığı şarkısıyla gündeme gelmişti. Shakira şimdi ise Latin şarkıcı Rauw Alejandro ile nehirde yüzerken görüntülendi





Son dönemde eski İspanyol futbolcuGerard Pique ile ayrılığıyla gündemde olan şarkıcı Shakira, Barselona'dan taşınıp çocuklarıyla birlikte Amerika'ya yerleşti.
Ayrılığın ardından Shakira’nın bu dönemde ismi birkaç kişiyle anıldı. En önemli iddia ise Shakira’nın Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile yakınlaşması olmuştu.
Bu duruma dair, Shakira'yla uzun yıllar boyunca dostluğu olan gazeteci Jordi Martin, 'Amor y Fuego' TV programında sanatçı ve Formula 1 sürücüsü arasındaki romantik ilişkiye dair detaylardan bahsetmişti.
Martin, çiftin ilişkiyi yavaş ilerletme kararı aldığını ve bu durumdan sadece yakın çevrelerinin haberdar olduğunu belirtmişti.
Şimdi ise Shakira şarkıcı Rauw Alejandro ile nehirde yüzerken objektiflere yansıdı.
Shakira ve Latin şarkıcı Rauw Alejandro'nunyakın arkadaş oldukları ve geçen yıl "Te Felicito" adlı şarkıları için birlikte çalıştıkları biliniyor, ancak ikilinin nehirde görüntülenmesi aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu.
Shakira geçtiğimiz aylarda Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'la görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı Hamilton'la görüntülenmeden kısa süre önce de ünlü oyuncu Tom Cruise ile objektiflere poz vermişti.
Shakira verdiği son röportajında ihanet haberini nasıl öğrendiği gazetecilerle paylaşmıştı. 46 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullandı: Babam düşerek ağır bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Her şey bir anda oldu. Yuvam dağılıyordu ve basın aracılığıyla babam yoğun bakımdayken ihanete uğradığımı öğreniyordum.
Yaşadığı zorlukları atlatamayacağını düşündüğünü söyleyen ünlü isim, "Hayatımda en çok sevdiğim adam ve en iyi arkadaşım olan adam; yani babam, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terk ediyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap