SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şeyma Subaşı isyan etti: Beni sadece Şeyma olarak kabul edin

Şeyma Subaşı isyan etti: Beni sadece Şeyma olarak kabul edin

13 Aralık 2020 Pazar - 10:56




'Ben güçlü bir kadınım' açıklamasıyla gündem olan Şeyma Subaşı, bu kez de yaşadığı değişimi takipçilerine aktardı. Instagram fenomeni olmadığını söyleyen Subaşı, "Beni sadece Şeyma olarak kabul edin" diyerek isyan etti.





Şu sıralar Miami'deki evinde vakit geçiren Şeyma Subaşı, oradan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Birkaç gün önce paylaşımına düştüğü notla gündeme gelen Subaşı, "Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Uyumak için ağladım. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için ALLAH'a teşekkür etmeliyim" demişti.

'Sadece iyi hisler göreceksiniz'

30 yaşındaki Şeyma, "Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim!" diyen Subaşı sözlerini şöyle sonlandırdı; "Olumlu bir hayat yaşamak, kendi tarzım! Bunu yeni takipçilerime söylüyorum; burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin" diyerek sözlerini noktalamıştı.

Bu kez de kendisine gelen sorulara isyan eden Şeyma Subaşı, daha önce giydiği her şeyin reklamını yaparken artık böyle bir çabasının olmadığını söyledi.



'Artık ne ilgimi çekiyor bu tarz fotolar görmek ne de beni besliyor'

Subaşı, "Birkaçınıza buradan cevap vermiş olayım. Arkadaşlar sürekli aynı pozları verip marka etiketleyen Şeyma esi Şeyma'ydı. Artık ne ilgimi çekiyor bu tarz fotolar görmek ne de beni besliyor" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap